Ook ik als therapeut kon er niet omheen. Naar aanleiding van recente wereldwijde ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus werd mijn dagelijkse manier van werken tijdelijk aangepast. Ik werk voorlopig terug face to face, maar maak ook nog regelmatig gebruik van digitale oplossingen.

Gezien therapie via video-call soms wat kan afschrikken en ik mensen wil aanmoedigen om in therapie te blijven komen, heb ik voorlopig mijn tarief verlaagd naar 55 euro per sessie voor afspraken op afstand. Ofwel 30 euro voor een sessie van een half uurtje.

Geef bij het online maken van uw afspraak in wat uw verkozen manier van afspreken is: telefonisch, via Whereby, of face-to-face.

Voor digitale afspraken verkies ik Whereby gezien ik dit de meest eenvoudige en aangename manier van werken vind voor video-calls. Hier zijn geen logins voor nodig, en dit platform is bovendien GDPR-proof.

Een afspraak maken kan dus nog steeds via de online agenda, alleen zijn hier nu meer online-afsraak-opties beschikbaar.

See Online Booking Page

Indien u persoonlijk langs wil komen, gelieve dan de gebruikelijke voorzorgen in acht te nemen: was grondig uw handen vóór uw komst en bewaar voldoende afstand. Ik ontsmet na elk bezoek de deurklinken en zit nu op een verdere veilige afstand. Water of koffie wordt tijdelijk niet meer aangeboden, dus les uw dorst op voorhand, of vraag even een drankje als u dorstig bent. Gelieve indien mogelijk geen klinken aan te raken en laat mij maar eens galant zijn door de deuren van de wachtzaal en praktijkruimte voor u te openen.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Warme groeten,

Eva

Zie ook deze link voor meer info over therapie tijdens corona.